1. KOLMODINS MARINA – Vi har upphört med all försäljning av begagnade motorbåtar

  2013-01-01
  Kolmodins Marina AB har upphört med all begagnadverksamhet från och med 1 januari 2013. Verksamheten övergår i att sälja nya Beneteau Motorbåtar i Dream Marine AB. Vi tackar alla kunder och välkomnar alla er som vill titta på nya motorbåtar från Beneteau till vår brygga i Saltsjö-Duvnäs.
  //Mathias och Sigge

  Vi rekommenderar istället Börjesson Båt för den som ska köpa båt i Stockholm. Genom professionell marknadsföring och genuint båtkunnande ger vi varje båt den uppmärksamhet som krävs för att nå en snabb försäljning till rätt pris. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din båt.

  Under förmedlingstiden marknadsför vi er båt, genomför visningar och provturer på bokade tider, hjälper till med avtal, finansiering och försäkringar. Med effektiv marknadsföring och professionella bilder når vi köparna, som verkligen får se båtens fulla potential.

  Utöver detta ger vi dig råd eller hjälper till med åtgärder som ökar dina möjligheter att få bra betalt och ett snabbt avslut – polering, vaxning, städning, kapellvård m.m. Ta kontakt med oss i god tid så ökar möjligheterna att sälja din båt när de rätta marknadsförutsättningarna finns. Under förmedlingsperioden har du tillgång till din båt då vi säljer den från din brygga – vi finns i Stockholm.

  Flybryggor

  Ett bra alternativ för småbåtshamnar och marinor är flytbryggor. Denna typ av konstruktion har många fördelar; flytbryggor är i princip osänkbara och kan ligga i vattnet året om. Det finns två huvudtyper av flybryggor: träbetong och helbetong.

  Vi är medlem i Sweboat – en stor trygghet för våra kunder
  Som medlem i Sweboat uppfyller Kolmodins Marina de krav som Sweboat ställer. Detta gör oss till ett tryggt val för dig som kund.

  Kolmodins Marina har i enlighet med Sweboats krav för medlemskap:

  • Genomgått kurs i konsumentjuridik
  • Har en miljöpolicy
  • Har en ansvarsförsäkring
  • Säljer endast CE-märkta båtar
  • Varudeklarerar begagnade båtar

  Välkommen till din trygga båtförmedlare!

  FÅ STÄNDIG UPPDATERING AV DE SENASTE BEGAGNADE BÅTARNA – GILLA OSS PÅ FACEBOOK


VERKSAMHETEN HAR UPPHÖRT

Kolmodins Marina AB har upphört med all begagnadverksamhet från och med 1 januari 2013. Verksamheten övergår i att sälja nya Beneteau Motorbåtar i Dream Marine AB.
Vi tackar alla kunder och välkomnar alla er som vill titta på nya motorbåtar från Beneteau till vår brygga i Saltsjö-Duvnäs.
//Mathias och Sigge

NYHETER

Nu säljer vi nya Beneteau motorbåtar i Dream Marine

Kolmodins Marina ingår nu i Dream Marine som är generalagent för Beneteau Motorbåtar i Sverige. Dream Marine finns i Saltsjö-Duvnäs utanför Stockholm. Dream Marine marknadsför motorbåtar med inombordare. Beneteau's modellprogram för inombordare är Antares, Gran Turismo, Swift Trawler och Monte Carlo 5.

FÖRSÄLJNING AV BÅTAR - FORTSATT FULL FART HOS KOLMODINS MARINA

Kolmodins Marina säljer båtar varje vecka och är mycket nöjda med all de förfrågningar vi får in varje dag. Med stigande besökarantal på hemsidan varje månad, just nu över 4.000 besök, ser vi ingen tröghet eller svårighet med båtförsäljningen.

SE ALLA NYINKOMNA BÅTAR TILL SALU PÅ FACEBOOK FÖRST

För ständig uppdatering av nyinkomna båtar till salu är det bara att gilla oss på Facebook. Där publicerar vi bland annat våra begagnade båtar med beskrivning, video och länk till båtsidan här på kolmodinsmarina.se. Följ oss och se nya båtar till salu först!

RAPPORT FRÅN BOOT 2011 DÜSSELDORF

Boot 2011 Düsseldorf, som hölls för 42:a gången - världens största inomhusbåtmässa.
Se alla nyheter, tips och artiklar

TIPS & ARTIKLAR

SE VARFÖR VI ÄR EN TRYGG BÅTFÖRMEDLARE

Som medlem i Sweboat uppfyller Kolmodins Marina de krav som Sweboat ställer. Detta gör oss till ett tryggt val för dig som kund.

GUIDE INFÖR KÖP AV BEGAGNAD BÅT

Här är några bra tips på hur du kan gå tillväga för att hitta din drömbåt och göra ditt bästa båtköp.

VARFÖR ANLITA EN BÅTMÄKLARE VID BÅTKÖP

Läs om vad en båtmäklare hjälper dig som köpare med, allt för att du ska göra ditt bästa båtköp.

VARFÖR ANLITA BÅTMÄKLARE VID FÖRSÄLJNING

Här kan du läsa om vad en båtmäklare hjälper dig som säljare med vid en försäljning.